maanantai 12. marraskuuta 2012

VUOSIPÄIVÄ




Toissaviikolla juhlin mun ja Aten kolmevuotispäivää. Nyt en enää hehkuta samaa asiaa, vaan nyt on ihan eri juttu. Mun pikkupikkublogini täytti tänään 1-vuoden! Tää on aika hyvin pysynyt pystyssä, vuosi on kuitenkin semi pitkä aika... Ihan aina ei uskonut, että tää päivä blogin kanssa koittais. Vaikka mun postaustahti ei oo maailman aktiivisin oon saanut tän homman pysyyn kasassa. Ehkä postauksien määrän korvaa tää niin superloistavamahtava juttujen laatu ;) Mut vuoden sisään mahtuu oikeesti aika paljon.. todella paljon sellastakin mitä en blogiinkaan ole laittanut. Mä en oo vielä tän ensimmäisen vuoden aikana oppinut, että kameran pitäs roikkua aina mukana ja että sillä jopa pitäs ottaa kuvia. Oon mä kuitenkin jotain saanut tänne raapustettua ja kuviakin on kertynyt ihan hyvin. Aluks ajattelin, että voisin pistää kaikkia vanhoja kuvia tähän postaukseen, mutta sitten päädyin näihin tänään ottamiini uusiin kuviin. Jotenkin ne vanhat ei vaan napannu mua yhtään... Tän vuoden aikana oon blogissa mm. kertonut itestäni, linkitellyt huippumusaa, kuvaillut hömppää ja joskus onnistunut kuvaamaan jotain hienoakin, yrittänyt avata teille ovee mun maailmaan, kriiseillyt blogin suhteen (ja kriiseillyt muutenkin), (harvoin) mutta kuitenkin joskus purkanut pahaa mieltä ja oloa tänne, yrittänyt pitää blogin positiivisena, saanut blogin ulkonäön pikkuhiljaa muutos muutokselta sen näköiseksi kun haluan sen olevan eikä siihen mennyt kuin about vuosi, muuttanut blogin nimeä joka alunperin oli My life goes on as it never ends, muuttanut blogin www-osoitetta monen monta kertaa, valittanut koulusta ja läksyistä, esitellyt ostoksia, puhunut mun ystävistä että kuinka huippuja ne on, pitänyt laiskotteluviikkoja enkä vaan oo kirjottanut tänne, sanonut sata kertaa että nyt alkaa herkkulakko eikä se ole varmaan kertaakaan pitänyt, yrittänyt alkaa urheilla enemmän (missä kyllä olen onnistunutkin) ja saanut kasaan 40 lukijaa! Tossa ei edes ole kaikki mitä olen tehnyt mutta suuri ja hyvä osa siitä. Eniten ehkä kuitenkin oon ilonen noista lukijoista, koska musta on kiva kirjottaa kun uskoo/tietää että kyllä siellä joku lukee.  Ja se kun aina saa muutaman kommentin niin piristää kummasti. Oon saanut uutta intoo tosi paljon just kommenteista, ja aina kun näkee uuden lukijan liittyneen, niin tulee tosi hyvä fiilis. Sillon tulee sellanen, että wou jotain ehkä kiinnostaa. En tiedä pitäskö luvata jotain ensvuodelle blogin suhteen? ehkä ne asiat etten ota stressiä tästä, yritän opetella pitään kameran mukana, hankin uusia lukijoita paljon ja koitan pitää jutut edes himpun verran mielenkiintosina :) ja tulevan vuoden aikana haluaisin tehdä jonkun toivepostauksen, jos vain saisin vähän toiveita teiltä!
Enpäs tiedä miten tätä juhlapäivää juhlistaisin, taidan siirtää sen huomiselle että hemmottelen itteeni salin jälkeen Ben and Jerry's purkilla kera salkkarit & x-factor! Tänään taitaa mennä enemmänkin läksyjen lukemisen puolelle.

Mut silti, oon ilonen blogin 1-vuotispäivästä ja toivottavasti näitä tulee lisää!

♥ K

6 kommenttia:

  1. jee hyvää 1-vuotispäivää!:-) ei oo kauaa, kun itelläki on ollu oma blogi pystyssä vuoden, hui kamala kun menee aika nopeasti:D

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla:)

    http://lets-get-glamorous.blogspot.fi/
    XX Elizabeth

    VastaaPoista
  3. kiva blogi ja sulla on ihanat hiukset :)

    http://mamitun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oi että ihana toi missä on toi sydänlukko ja avain!!!<3 mäki haluun tollasen :D

    VastaaPoista