perjantai 22. marraskuuta 2013

Nelly High Heels 15112013 @Screen Club&Lounge

Viimeviikko on mennyt enemmän ja vähemmän tekemisen merkeissä, joten nyt vasta saan aikaseks postailla. Eli siis viimeperjantaina me suunnattiin tyttöjen kanssa Tampereen Screeniin, koska siellä oli Nelly.comin järjestämä kenkätapahtuma pelkästään naisille. 100 ensimmäiselle oli tiedossa ilmaiset korkokengät ja goodie bag. Me mentiin jo hyvissä ajoin paleleen sinne jonoon (osa oli mennyt jo viiden aikaan) kun ovet aukes 9. Tuntu ihan taivaalliselta päästä sinne sisälle. Me oltiin jonossa 50 paremmalla puolella, ja oltiin jo jonossa varmoja että saadaan ne kengät. Sisällä siellä tarjoiltiin alkudrinkit, kierreltiin katselemassa mieluisimmat vaihtoehdot kengistä, kirjattiin tietomme tietokoneille ja valitsemamme vaihtoehdot. Kengät tulevat sitten kotiin kun niitä on tullut Nellylle myyntiin, joten piti valita kolmet vaihtoehdot jos joitain ei satu olemaan oikeaa kokoa ym. Ilta sujui ihan lepposasti siinä. Siellä oli myös kilpailu, missä piti saada otettua paras kuva IGseen. Meille ei voitto tälläkertaa osunut vaikka kuva olikin aika huippu ;D Nyt sitten kenkiä odotellessa! Valikoima ei ollut hiukean suuri, ja lähes kaikki kengät oli niin överikorkosia etten varmaan pysy sellasilla edes pystyssä. Mutta kun kerran ilmaseks sai, niin mikäs siinä.Goodie Bagia jouduttiin oottaan 12 asti, vaikka tapahtuman piti loppua jo klo 22. Tai tapahtuma loppui siihen aikaan, ja baari alkoi toimia ihan normaalisti (eli sinne sai sitten tulla jo miehiä myös). Goodie Bagin sisältö ei ollut mikään päätä huimaavin. Mulla se sisälsi ton harjan, kynsilakan, sytkän, karkkia, Member-cardin ja ton ihmeellisen ihoo parantavan/kosteuttavan juoman. Yks kaveri jo maisto tota juomaa ja kuulemma oli melkein oksentanut. En oo vielä siis ite uskaltanu koittaa. Noista tavaroista paras on toi NPGn Member-card, mikä on mulla ainakin ahkerassa käytössä ollut baarissa. Memeber-cardilla saa tietyissä baareissa kaikenlaisia etuja ja alennuksia. Toi kortti jääkin nyt oottaan ensvuoteen, kunhan mun tänhetkinen memberi menee umpeen. 


Kun nyt kengistä on puhe, niin länttään nää mun ihanuudet tähän samaan postaukseen. Nää ei siis oo kyseisestä tapahtumasta saadut kengät, vaan ihan tilatut ebaysta. Mä en oo oikein tällästen kenkien tyylinen tyyppi, mutta kun näin nää (+halpa hinta), niin ajattelin että miksikäs ei? Ja nään on tosi tukevat ja mukavat jalassa. Mä tykkään näistä hirmusesti, koska nää on niin simppelit mutta mulle ainakin normaalien tennareitten tilalle jotain niin erilaista.
Mitäs te tykkäätte?

Viimeviikolla Cheek esiinty täällä Koskissa Waltikassa. Ilta oli kiva yhtä välikohtausta lukuunottamatta!
 Tää päivä meneekin Aten kanssa ja ehkä huomena mua kutsuu Koskiravintolat. Saa nähdä, palaillaan!


K

3 kommenttia:

 1. MITEN ON MAHDOLLISTA nyt oon aika kade!! miten oot onnistunu löytää JUST sellaset kengät mitä oon koittanu metsästää koko syksyn?! hittolainen..... :D

  -Rimppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha koska ebay on parhautta ;)

   Poista
  2. kannattaa pistää lukkojen taakse piiloon, voi olla että tuun yölliselle vierailulle joku ilta ja kyseiset kengät saattaa kadota mystisesti ;)

   Poista