maanantai 18. helmikuuta 2013

WANHAT 2013










Perjantaina vietettiin sitä kauan odotettua päivää eli Wanhojen tansseja. Meillä oli kurssin opettajana niin kaamee tyyppi joka ei ite edes osannut niitä tansseja, saati sitten opettaa niitä. Aluks luultiin ettei siitä tulis mitään, kenraaliharjotuksissa kaikki oli aluks ihan kaaosta mutta loppujenlopuks tanssit onnistu kun onnistukin tosi hyvin. Tottakai paras tansseista oli meidän itse suunnittelema ylläritanssi! 
Toi pukuloisto oli ihan huippua ja ainakin mun kaikilla kamutseilla oli sellaset mekot, mitä oisin itekin voinu käyttää. Mun oman mekon tilasin ebaysta ja tykkäsin tosta ihan himona! Toi on niiin mun tyylinen. Toi saattaa jopa jäädä mulle ylppärimekoks, kunhan äiti lyhentää ton. Hiukset kävin laittamassa kampaajalla ja meikin tein ite. Koska mä en halunnut tappaa mun jalkoja, tanssin tennareilla. Silti jalat puutu ihan hemmetisti joten thank god en laittanu niitä kenkiä mitkä täällä esittelin! Ihana olo kun sai olla niin kauniina kaiken kaikkiaan.
Päivä oli tottakai hemmetin raskas, mutta silti ihan täydellinen. Tuli kauheen haikee olo kun viimeset tanssit oli tanssittu koska tää on tällänen once in lifetime homma ja tiesi että se oli sit siinä. Onneks mieltä lohdutti jatkot jonne sitte suurin osa porukkaa suuntas! Omalta osalta jatkot suju hyvin (sen verran mitä muista), tuli reivattua tanssilattialla ihan hulluna ja muutenkin pidettyä hauskaa. 
En voi sanoo mitää muuta ku että mahtava juttu, ikävä tätä tulee aivan varmasti, koska tä oli ihan huippuhauskaa. Ehdottomasti mun yks lukion huippuhetkistä (niinkun varmaan monen muunkin). Wanhojentanssit oli kans yks asia miks halusin lukioon, joten tää eka piste on nyt saavutettu :D. Ensvuonna sitten penkkarit ja abiristeily edessä! 


K










3 kommenttia:

  1. Voi sä oot niin prinsessa!:-) ihan sun näköinen mekko.

    VastaaPoista
  2. tosi nättinä oot ollu ja ihana mekko! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana toi we found love pylly kuva!! nii tollane aito ilone aaw!:))<3

    VastaaPoista