sunnuntai 15. joulukuuta 2013

151213


Huh ompas ollut viikko. Paljon aikaa mennyt koulujuttuihin ja jotenkin vaan olemiseen. Tällä viikolla urheilut on vähän jäänyt, mutta en mä kuitenkaan lopettanu liikkumista ole. Jouluna tuskin tulee kauheesti tehtyä mitään, ellei joku urheilukärpänen loman aikana pure mua :D. Tänään iski paniikki, kun tajusin että espanjan ja engalnnin yo-kuunteluihin on enään 8 viikkoa. Kohta on onneks joululoma, mutta sitä pitäs kai loman aikana ahertaakin, ettei se välttämättä ihan pelkkää rentoutumista ole. Täytyy alkaa nyt pikkuhiljaa säännöllistää tätä lukemista, että jokapäivä luen jonkun verran jotain ainetta. Ei tästä muuten tuu yhtään mitään! 


Viime viikonloppuna pikkujouluissa luultavasti kastelin tai tiputin puhelimeni niin että sieltä hajos joku äänijuttu. Normaalisti tohon ylemmän kuvan soittovoimakkuus kohtaan tulis se palkki missä näkyy paljonko ääntä on ja siitä sitä voi säätää. Noh nyt mulla ei tuu sitä enään. Eikä toimi videoiden eikä musiikin äänet. Soitto- ja viestiääni tulee ihan normaalisti ja pystyn puhuun mutta musiikkia on kuunneltava vaan kuulokkeilla. Välillä toimii ja välillä ei :D Oltas sitten viety huoltoon tää, mutta jos Iphone lähetetään huoltoon, sieltä tulee kokonaan uus laite. No mullapa ei oo takuuta jäljellä, joten empä mä uutta puhelinta ala maksaan. Meen nyt tällä näin kun tää toimii muuten moitteettomasti ja pystyy soittaan ihan normaalisti. Kyläähän se vähän kyrsii kun esim vineä ei voi käyttää koska tahtoo, ellei oo kuulokkeet mukana. 


Ja sitten tää tän viikon suurin muutos. Mun tukka. Mulla oli ollut armoton tyvikasvu jo pidemmän aikaa, niin ajattelin jos tummentais sen sitten kunnolla. Mun kaveri joka opiskelee parturikampaajaks lupas tehä tälle jotain. Haettiin yhessä väri ja vietettiin mukava lauantai Tampereella, kunnes siirryttiin sitten mun kaverin kotiin värjäileen ja leikkeleen. Noh.. tästä väristä tuli tummempi kun odotin, mutta tää luultavasti haalistuu parissa pesussa vaaleemmaks. Tästä kuitenkin tykkään tosi paljon, ja mielestäni onnistunu tulos ja kiva vaihtelu tähän. Mutta tää tukan pituus... (kriiseilen hiukan tässä kokoajan) Kun tää ei oo ees hartioille asti tästä eestä. Mulle joka haluan pitkän tukan tää on ihan katastrofi. Mutta koska mun tukka oli molemmilta puolin eripitunen + takana oli kolo, piti tää tasottaa. Muta tää on tällänen poikatukka nyt, enkä kyllä tällästa haluais, ellei olis pakko. Sen takia sanon pakko, koska sille ei voinut muuta tehdä kun tasottaa sen. Toisaalta tää sopii mulle, mutten tunne tätä omanlaiseks. Voin sanoo että itsetuntohan tässä romahti. Tää tukka näyttää kuitenkin niin paljon parempikuntoselta nyt. Ja ehkä mä vielä totun tähän, ja onneks on pidennykset! Tykkään kuitenkin että mun kaveri teki niinkun parhaaks näki ja hän lupas mulle että nyt pitäs tukan alkaa kasvaankin, kun on se kaikki huono latva pois. Eli kiitos mun kaverilleni :) ♥ Hänellekkin sanoin että enhän mä tästä sinällään tykkää, mutta pakko. Äiti ja iskä kehu tätä tosi hyväks, niin myös Atekkin. Ite en kuitenkaan oo sitä mieltä, osasyyks luulen sitä että haluisin pitkät hiukset, niin näin lyhyet ei miellytä yhtään.
 Mutta kuten sanoin, tää ei oo jotenkaan yhtään mun näkönen, mutta joskus on tehtävä uhrauksia. Ja ehkä tää on kivaa vaihtelua toisaalta, vaikka nyt oonkin vähän kriittinen tästä tukasta eikä tää omaa silmää nyt miellytä ihan. Tänää saa onneks ponnarille kiinni ja kuitenkin pidennykset on keksitty!


Nyt jatkan iltaa lukemalla muutaman koulujutun, kattomalla Ocean's twelven ja hölläillen vaan. 
Kivaa alkavaa viikkoa!
K

2 kommenttia:

  1. Mulla olis kysymys sulle ja kiitollinen olisin jos vastaisit! Laihtuuko sillä jos käy 1-2 kertaa päivässä noin 4 km lenkillä ja tekee viikossa 3-5 kertaa vatsalihasliikkeitä jne jumppaa KOTONA? Jättää myös herkut ja roskaruoan pois ja syö terveellisesti. Riittääkö tämä noin 7kg painon pudotukseen vai tarvitaanko siihen kuntosalilla käyntiä? Tällä hetkellä kuntosalilla käynti on aika mahdotonta sillä asun niin pienellä paikkakunnalla ettei täällä ole kuntosalia, jossa saisi opastusta. :( Pääsisinköhän näillä liikunnoilla ja ravinnolla kesäkuntoon (laihemmaksi) 2014?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tottakai vastaan ja ihana että kysyit mutta valitettavasti en osaa oikein vastata. En itse ole mikään ekspertti näissä jutuissa, ja omaa painoa on pudonnut vain pari kiloa tässä. Urheileminenhan on ilmasta, joten se missä teet esim jumppaa ei varmaan vaikuta siihen jos teet sen sitten vaan kunnolla ja loppuun asti. Määristä en oikein osaa sanoa kuinka paljon pitäisi tehdä mitäkin. Mutta sen verran olen huomannut, että jos roskaruuan ja herkut jättää pois, niin se jo ainakin laskee ylimäärästä turvotusta ja on parempi olo muutenkin! Mä oon tosi kova herkuttelija, että jos jättäsin herkut pois voisin saada jo sillä kilon tai kaksi pois. Mä suosittelen sua meneen kysyyn tätä samaa http://annidiary.blogspot.fi/ tältä naiselta, sillä hän on pudottanut 11kiloa tässä tosi pienessä ajassa, ihan ilman mitää kikkoja. Juuri pari päivää sitten hänen blogissaan oli postaus laihdutusvinkeistä :) Kiva kun laitoit kommenttia, olisi ollut ilo auttaa :( toivottavasti Anniinan blogista saisit apua!

      Poista