keskiviikko 19. helmikuuta 2014

PENKKARIT
TÄÄLTÄ näkee meidän koko päivästä enemmän! Mulla oli kivaa, harmi vaan että toi päivä ei kestäny kun muutaman tunnin. Meno oli kuitenkin ihan mahti ja meillä oli hieno abivideo, musiikkivideo abiräppiin ja muutenkin mahtavaa ohjelmaa kuten tanssikisaa ja meidän laimeitten ykkösten ja kakkosten nöyryytystä :D Rekassa oli huisia ja onneks ei ollut pakkasta, koska siellä olis muuten ollu kyllä kylmä. Mä onneks pärjäsin tolla pelkällä koirapuvulla tosi hyvin.
Päästiin vielä meidän paikallislehteen keskiaukeamalle. Vitsit toi kuvan ottaminen oli ihan pölhöö kun piti heittäytyä toisten syliin ja raapia omaa korvaansa ymym. Mutta ihan onnistunut otoshan siitä tuli! 
Risteily oli tosi onnistunut ja hauskaa riitti! Muutaman tunnin yöunilla jaksettiin jatkaa vielä perjantaina Wanhojenjatkoille juhlimaan vaikka multa ääni oli jo siinä vaiheessa täysin mennyt. Kaiken juhlimisen tuloksena sain flunssan, jota kärsin nyt sitten.
Mahtavaa että kohta lukio on ohi kokonaan, enää vielä kirjotukset. Nyt on taivaallisen ihanaa kun ei tarvi päivittäin raahata peppuaan koulunpenkille. Aloin olla jo niin kyllästynyt koko paikkaan ja kaikkeen siellä, joten ihanaa olla ja lukea vaan kotona. Vaikka meillä mahti porukka onkin tuolla, niin ihanaa että tää kaikki alkaa pikkuhiljaa olla ohi. 


K

3 kommenttia:

 1. Täällä toinen flunssaa poteva :s

  VastaaPoista
 2. Voi kun tulee muistoja mieleen! Mahtavia asuja :3

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) täytyy kyllä sanoo että meidän poppoolla oli hyviä asuja! Tuntuu että itelläkin tätä päivää jo ikävä vaikka tästä ei oo kun kuukausi :D

   Poista