keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

02072014Moi taas pitkästä aikaa! Teistä varmaan tuntuu että oon unohtanut koko blogin. No totuus on kuitenkin se, että mä en todellakaan oo unohtanut tätä. Oon enemmänkin vaan haeskellu inspistä ja fiilistä koko touhuun, ja nyt vihdoinkin tuntuu siltä että noi kaks juttua on löytynyt! En kokenut tarpeelliseks ilmotella mitään tulevasta ''tauosta'' koska olitte varmaan jo huomannut hitaan postaustahdin ja innostuksen puutteen, ja tiesin että varmasti ymmärrätte (varsinkin jos itekin kirjotatte blogia) että turha sitä on väkisin koittaa vääntää. Siitä ei meinaan tuu mitään. Mutta jos tästä nyt vihdoinkin tulis taas jotain! Ainakin postausideoita mulla on, ja osa jo tehtynäkin osittain.


Mun kesä on kulunut suht. tylsästi. Mulla on töitä,jopa kaks paikkaa, mutta kummassakaan paikassa ei oo mun makuun tarpeeksi vuoroja. Oon jäätelökioskilla myyjänä ja per kuukausi mulla on noin 4 vuoroo. Kyllä, kuulemma kioskin ideana on työllistää mahdollisimman moni ja nyt meitä on 12 tyttöö siellä. Luojan kiitos olin jo heinäkuussa yhdessä päiväkodissa töissä, niin meni aika vähän nopeemmin. Sitten oon myös Staffpointilla joka välittää työntekijöitä, joten saan vuoroja sillon kun on tarvetta-ja niillä ei ole, ainakaan täällä Koskin seudulla. Päivät kuluu aika hitaasti, millon mitäkin tehden. Mutta Netflixistä on tullut mun uus kaveri :D 


Harmittaa kun kelit on ollut niin huonoja. Oon kuumotellut että josko pääsis auringonottopuuhiin, mutta mä kerkesin niiden hyvien kelien aikana ottaa kerran arskaa. Tuntuu etten oo kauheesti nähny ees kavereita, muuten kun ehkä viihteellä. Siitä on niin pitkä aika kun oon viimeks kirjottanu, että jos alkaisin kertoon kaikkee niin tälle postaukselle ei tulis loppua. Ja oikeastaan arki on ollut niin tavallista, ettei siitä oo mitään kerrottavaa.


Viimesimpänä juttunua on Juhannus, joka vietettiin Jämsänkoskella kaverin mökillä. Meitä oli siellä iso porukka, sillä meitä oli 8 ja mun kaverin veli oli kavereineen siellä ja heitä oli 11. Loppujen lopuks mun osalta oli yllättävän rauhallinen Juhannus, mutta kivaa oli siitä huolimatta! 

Tää postaus tuntuu nyt niin sekavalta että taidan vaan lopettaa tän :D Tän tarkotuksena oli se että kerron (taas kerran) paluustani blogimaailmaan. Kuvat on puhelimen kätköistä, osa igstä ja sekä vanhoja että uudempia. 

K


2 kommenttia: