perjantai 2. toukokuuta 2014

TURKKI 2014


Kuukausi sitten vietin viikon Antalyassa 30 km päässä Alanyan keskustasta. Loma oli kaikenkaikkiaan rentouttava, sillä minkäänlaista biletystä ei tullut harrastettua - mikä oli ihanaa, koska syksyn Espanjan reissulla en muuta tehnytkään 11 päivän aikana. Olin reissussa mun yhden parhaista kavereista kanssa ja messissä oli myös hänen siskonsa ja siskon poikaystävä. Tultiin hyvin juttuun keskenään ja meillä oli tosi hauskaa. 
Tuntuu että turkkilaiset (en yleistä, mutta omalle kohdalle sattuneet) on kyllä kieroja! Kai me suomalaiset ollaan totuttu niin rehelliseen menoon että niiden kusetusyritykset lähinnä nauratti ja vähän järkytti näitä mun matkakamuja jotka oli Turkissa ekaa kertaa.
Koska hotelli oli keskellä ei mitään, täytyi aina mennä dolmus-bussilla keskustaan joka maksoi muutaman liiran, ei siis mitenkään paha mutta aina matka oli väsyttävä. Hotellissa ei ollut mitään ohjelmaa, koska ei ollut sesonkiaika. Ilmat oli ihan ok, mutta aika tuulista oli. Mutta kaikesta huolimatta sai kivan rusketuksen ja uskalsi käydä meressä pulahtamassa. Tosin uimaan uskaltauduin vikana päivänä koska vesi oli jäätävää. Mutta kaikenkaikkiaan oli tosi hyvä reissu! Naurua ei puuttunut yhtään ja sai rentoutua kunnolla.
 1. Starbucksissa ennen lähtöä! 2. Hotellin uima-allasalue, joka oli hieno. Kumpa olis liukumäet ollut auki niin olis ollu jees. 3. Meidän hotellihuone. Hotellin piti olla 5tähden, mutta ei siltä vaikuttanut tai mielestäni ei ollut mitenkään erikoinen hotelli. 4. Sitä oikeaa ja alkuperäistä kebabia!
 5. Mansikka-mojitoo jälkkäriks, nam! 6. Lisää uima-allasta! 7. Näkymät ''biitsiltä'' 8. En osaa kommentoida tähän mitään XD
 9. Keskellä Alanyan keskustaa oli Hesburger.. Kaverin kanssa vähän hajotutti tää. 10. Maailman parasta appelssiinimehua, mikä maksoi 2 euroo lasillinen. Se puristettiin siinä samantien ja hitto oli hyvää! 11. Taiteellinen minä 12. Siellä tien vieressä köpötteli kameli!! En oo koskaan nähny tollei luonnossa ennen, mut kerta se on ensimmäinenkin.

 13. Rusketusta 14. Maailman paras kyltti!! 15. Bussimatkalta maisemia 16. Lisää meidän rantsua
17. Koivet ja jäätävää vettä 18. Allasta vähän lisää :D 19. Hotellin rannassa oli todella hieno laituri, missä luultavasti sesonkiaikaan saa ottaa aurinkoa! 20. Banana Splittii, nam! 

Sellanen reissu

K

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin täydelliseltä! Loma kelpais ittellekin! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kyllä oli ihanaa! Tahtoo takas!!

      Poista