sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

20042014


oikeet paperikuvat on jotain niin parasta

Mikä voiskaan olla parempaa kun oikeet valokuvat? Torstaina posti toi tälläsen paketin ja mä hypin riemusta. Mua säälittää että kaikki on nykyään niin teknologista että välttämättä kaikki 2000-luvulla syntyneet muksut ei ees tiedä mitä on videokasetit tai paperivalokuvat. Nää on niin mun lemppareita. Niin parasta istua sohvalla ja selailla albumista (kunhan sais nää sinne asti) vanhoja muistoja ja miettiä kaikkia hauskoja hetkiä.

Mutta niin, mä oon back in the bussiness taas kerran. Turkin reissusta selvitty jo pari viikkoo sitten mutta koneen avaaminen on tuntunut aikamoiselta saavutukselta ja blogeja en oo ees lukenu kun ehkä kerran tässä kahen viikon aikana. Oon tässä välissä tehnyt muutamina päivinä töitä, saanut toukokuuks kesätöitä, saanut hirveen sali-innostuksen, löytänyt valmistujais mekon sekä kengät ja täyttänyt mun tulevaa kämppää. Alkaa pikkuhiljaa jännittää jossain vaiheessa edessä oleva muutto, vaikka toki myös innolla odotan sitä. Kuitenkin vaan täältä äitin ja iskän helmoista ja huolenpidosta lähteminen on aika iso muutos. Täytyy alkaa asennoitua siihen että täytys osata oikeesti huolehtia itestään :D huihui. Ja se mua pelottaa että täytyy olla yksin siellä asunnossa yötä!!!! Oon iltasin niin luuseripelkuri että huhhuh. Mut eiköhän kaikki järjesty. Ja pakko hehkuttaa, että ihanaa kun on kevät! Tänään olin lenkillä juoksuhousuilla ja pitkähihaisella paidalla, ja täytyy sanoo että melkein olisin shortseilla pärjännyt tuolla. Niin ihanaa kun kesä tulee 
Tällänen pikanen ilmotus mitä oon tehnyt elämälläni nyt tässä ja seuraavaks ajattelin tehä postauksen meidän Turkin reissusta, kunhan taas saan itteni koneelle ja kuvien pariin. See ya!

K

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit pitäis itekkin tilata kuvia! Oon selaillu kyllä jo koneelta kuvia ja laittanu yhteen kansioon kaikki mitä haluun tilata, mut pitäis vielä saada aikaseks viedä ne tikulla liikkeeseen.. Ja mä tuun sun luokse yöks sit ku pelottaa!! ;-)

    VastaaPoista
  2. vaiken homma on selata kaikki kansiot läpi ja valita ne kuvat :DDD ja kaikki fb bilekuvakansiotki selailin nii meni vähä aikaa..!! Hyvä et tuut ;)

    VastaaPoista