perjantai 8. kesäkuuta 2012

CIAO ROMA


Ciao täältä Roomasta. Lähettiin tänään päivällä ja nyt illalla vihdoin oltiin hotellilla. Täällä kello näyttää 11 kun teillä siellä Suomessa vaihdetaan jo päivää Perjantain puolelle. Täällä on illallakin tosi jees keli ollut, sopivan lämmin muttei lainkaan hiostava ja kostea!



 Bongailin bussimatkalla lentokentältä hotellille kaikenlaisia kulkuneuvoja. Tulin siihen tulokseen että Vespat ym muut skootterit on täällä se juttu ja smart-autot! Niitä tuli vastaan kokoajan. Liikenne täällä on ihan hullua, kun just skootteritkin kiitää tuhatta ja sataa ja pujottelee autojen välistä. Onneks sai ite istua bussissa ja seurata vaan vierestä tota touhua. Vähän kyllä kävellen esim. tien ylitykset pelotti, koska täällä ei tunnuta kauheesti välittää noista liikennevaloista. 



juna-asema
Hotellin nimi on Amadeus. Tää on tällänen ihan jees hotelli tässä Rooman keskustassa. Ei tää nyt oo mikään hääppönen, mutta eihän tänne oo tultu hotellissa oleileen. Tässä kadulla tuntu illalla olevan hirmusesti vilskettä ja hälinää, mutta ihme ja kumma, sisälle ei kuulu juuri mitään. Ja onneks on korvatulpat!







hotellin ikkunasta maisemat
Kun sitten päästiin tähän hotellille, heitettiin laukut huoneeseen ja suunnattiin syömään. Ei jaksettu oikein etsiä sen suuremmin ruokapaikkaa joten mentiin lähellä olevaan RISTORANTE La Mensa Di Bacca nimiseen ravintolaan. Söin Spaghetti Garbonaraa, joka oli hyvää jos ei lasketa parmesan-juustoa. En voi sietää parmesania, se haju saa mulle sellasen yökkäysfiiliksen. Mutta onneks sitä oli vaan vähän annoksen päällä ja sain sen pois siitä, että sai nauttia iiiiihanaa pastaa.






Nyt ois aika alkaa nukkua, että jaksaa huomenna taas! Huomenna starttaa Futiksen EM-kisat, tai ainakin luulisin näin :) Onneks täällä on telkku nii illalla näkee pelejä...eikä sitä tiedä jos tuolla jossain torilla katottais isolta skriiniltä! Se jää nähtäväks sitten. 



xoxo K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti