perjantai 17. tammikuuta 2014

17012014
Tältä näyttää mun perjantai. Vähän Ben&Jerrysiä, telkkaria ja kirjaa.Tässä parasta aikaa kattelen telkusta mitkä ohjelmat saa mitäkin palkintoja, benaria söin jo salkkareitten aikaan. Kunhan tää Kultanen Venla loppuu, niin hautaudun peittojen sekaan ja nappaan Houkutuksen luettavaks. Oon jo kerran aikasemmin lukenu tän, mutta yhtenä unettomana yönä ajattelin vaan vähän lukee tätä mutta jäin ihan koukkuun! Tää on ihan mahtava. 
 Tää perjantai ei menny ihan niinkun olin suunnitellu, mutta mikä nyt olisi sen parempaa kun rentoutua vaan. Varsinkin kun oon ollu koko viikon aivan poikki ja tuntunu että oon ihan loppu. En kuitenkaan oo tullu kipeeks, vaikka epäilin että flunssaa olis pukkaamassa. Tää hölläily on täydellistä vastapainoo sille stressaamiselle, vaikka huomenna onkin koulujuttuja edessä, koska oon lipsunu ihan huolella tästä mun että luen tunnin yo-aineita päivässä. Joten huomenna sitten otan vähän opiskelujen kannalta kiinni tätä hommaa. Illalla kuitenkin aion vaan löhöillä ja rentoutua, koska sitä mä nyt myös tarviin.


Hyvää viikonloppua ja yötä 

K

2 kommenttia:

 1. Nam ben&jerry :) Hyvä blogi, ehdottomasti pakko oli liittyä lukijaks :)
  http://triptofitnesslifestyle.blogspot.fi/ käy checkkailee munki blogi jos jaksat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tykkäät ja tervetuloa! :) käyn tottakai kattoon sun blogin kunhan oon kunnolla koneen ääressä enkä tällai puhelimella :)

   Poista